Sorrenti

Un dels avantatges de fer d’assistent “freelance” és poder treballar amb molts fotògrafs diferents, alguns mediocres, alguns bons i d’altres genials. Aquest últim és el cas del fotògraf  Mario Sorrenti amb qui he tingut el plaer de treballar un parell de vegades i comprovar perquè hi ha fotògrafs que estan un esglaó per sobre de la resta. Sorrenti pertany a l’olimp dels fotògrafs de moda i les millors revistes i les primeres marques se’l rifen. N’hi ha prou amb veure’l treballar una estona per veure algunes claus que expliquen el seu èxit.

Al seu voltant hi ha un equip de professionals a l’alçada del seu prestigi, els/les millors maquilladors, perruquers, estilistes, directors d’art, i evidentment les millors models del moment. Sorrenti és un home tranquil, de moviments pausat i elegant. La seva veu greu no s’alça en cap moment i és molt pacient. Si s’han de fer canvis de llum, retocs de maquillatge, arreglar uns cabells que no funcionen….ell espera i dona espai als altres per fer la seva feina. No costa d’imaginar la pressió que suporta sobre les seves espatlles, les seves produccions són molt costoses. M’arriben rumors dels seus honoraris i els del seu equip i em costa aguantarme dret. Diguem que és un pressupost més propi d’una película que d’una sessió de fotos. Però res l’altera. Ni tant sols haver de repetir totes les fotos del primer dia perquè al que paga no li han acabat de fer el pes… massa estàtiques han dit. Ell continua movent-se pel set amb suavitat, demanant les coses amb molta educació i tot i la cara de concentració, no escatima gestos de simpatia i agraiment. És comunica amb els models amb un to suau, amable i molt proper, d’aquesta manera aconsegueix d’ells el que vulgui. Té les idees claríssimes i confia en el seu talent però escolta les opinions dels altres sense supèrbia. És un artista amb una creativitat desbordant però sap treballar en equip i sap fer treballar un equip que l’adora. Ell és fidel amb els seus i l’equip li respon a la perfecció.

Deu haver-hi tantes maneres de treballar com fotògraf però la fórmula Sorrenti funciona a la perfecció. En un món ple de “dives” és un autèntic plaer trobar-se professionals com ell.

Anuncis

6 pensaments sobre “Sorrenti

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s