Jo no necessito una càmera de cine

Aquesta campanya és la que promocionarà el turisme d’Espanya els propers anys a més de 40 països amb una audiència potencial de 400 milions de persones i un cost de 7,5 milions d’euros més una inversió de 42 milions en la compra d’espais en mitjans.

L’anunci s’ha grabat  amb la Canon 5D MarkII que val menys de 2000€.

Anuncis

6 pensaments sobre “Jo no necessito una càmera de cine

 1. M’ha encantat l’anunci! Es nota que hi ha una molt bona producció! Per cert, he sentit que hi havia un making of. Seria genial si algú el pugués penjar…

  Enhorabona pel blog!!

 2. Uauuu! Amb una càmera així, les possibilitats de fer nous projectes es multipliquen. Però suposo que cal aprendre la tècnica i el llenguatge audiovisuals, diferents dels fotogràfics. Aquest és el repte.

 3. 2.000 euros no és del tot cert. Aqui falten les òptiques, targetes, suports, steady, matte box, lcd apart, micròfon, tripode, i alguna altra cosa que m’oblido. Tot i això, el preu segueix sent una fracció infima del que costa una càmara similar de cine “de les de tota la vida”

 4. Si, i només és el principi! El llenguatge del cinema deu ser quelcom complex com per pretendre que els fotògrafs es posin a fer pel·lícules. Però l’edició i el domini de la tècnica de vídeo està a l’abast de qualsevol i amb això ja es poden explicar petites històries i experimentar.

  Siqui, tens tota la raó. No he sigut exacte però t’he de dir que aquest anunci es va fer en un 80% amb la càmera en mà i amb una òptica (bé un joc d’òptiques), ni steady cam, ni trípode i en la majoria de casos ni monitor.
  En tot cas un kit de càmera réflex complet amb el suport, roda d’enfoc, grips, monitor etc… costa uns 3000€
  El preu de les òptiques més o menys el sabem tots. Si són Cànon són baratets en comparació amb les Leica i Zeiss que estan vivint una segona joventut gràcies al vídeo SLR

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s